Vægudsmykning til Demens afdeling

Nu ved jeg hvor jeg bor!

Beboere på Demens afdelingen på Nordhøj Omsorgcenter i Skibby kan let finde vejen til deres afdeling efter vægudsmykning med små vægmalerier til hver afdeling. Før var der tre ens indgange til boligerne. Det var svært for de ældre at orientere sig.

vægmaleri til demens vase med blomster

Til hver afdeling blev malet tematiske vægmalerier, så beboerne kan genkende deres egen afdeling. Det er nemmere at huske, hvis der ved døren står en flot vase med blomster eller katten står og venter på dem!

Vægudsmykning med naturmalerier skaber flotte beroligende omgivelse til ældre. Den vækker også hukommelsen, da der blev malet billeder med genkendelige motiver. Nu er der en masse stof man kan samtale om!

Glasdør udsmykning til demens afdeling

glasdør udsmykning til demens
Dørudsmykning på Nordhøj Omsorgscenter. Skibby

Udsmykning på entrédør til Demens afdeling
Glasdøren blev “gemt” bag et stort landskabsmaleri, så beboerne ikke forvilder sig ud af huset og bliver væk.

Vægdekorationen er malet med genkendeligt Skibby-motiv. Det giver glædelige naturoplevelser, stof til erindringer og inspirerer beboerne til at tale med hinanden.

Dørudsmykning til aktivitetsrum

glasdør udsmykning til demens

Den anden glasdør til aktivitetsrummet blev malet med figurer af ældre mennesker, som laver noget sammen. Udsmykningen skaber hyggelig stemning og nysgerrighed efter at komme ind og se hvad der foregår bagved døren.

Vægmalerier til Demens vase med blomster
Hvad folk siger om vægmaleri anmeldelse
Hvad folk siger om vægmaleri anmeldelse


  

Skriv et svar